Aslen Türk asıllı olup Alman olan oyuncu Sibel Kekilli yer aldığı ‘’Shut Down’’ isimli bir filmde video konferans üzerinden rol vermiştir. Komedi türünde olan bu film bir de konferans şeklinde gerçekleştiği için oyuncuları bir hayli yorulmuştur. Haber Ajansı'nın sorduğu soruları cevaplayan ünlü oyuncu Sibel Kekilli böyle bir filmin çekiminde yorulmak çok doğaldır şeklinde ifade etmiştir.

Film covid salgınını konu almakta ve salgının en baş zamanlarını sahnelerine aktarmaktadır. Canlandırdığı komedi filminde organizatör olarak yer alan Sibel Kekilli salgınla birlikte işsiz kaldığını ve bu süreçte evlere yemek servisi yapan bir iş yeri kurmak istediğini ve ayrıldığı sevgilisi sebebiyle bu işi yapmanın onun için çok zor olduğunu anlatan bir film olduğunu dile getirdi.  Dizi video konferans yoluyla çekildiği için yanında yer aldığı partner arkadaşını sadece videolar yoluyla çekimler sırasında gördüğünü belirtti.

Yeni Bir Yapım

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren film ne zaman yayınlanacak hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Film için asıl zor zamanların şimdi başlandığı düşünülmektedir. Birçok video olan sahnelerin birleştirilmesi hayli zaman olacağı benziyor. Film şu an dönüştürülme aşamasındadır. Sibel Kekilli film için çok heyecan verici bir süreçti, yönetmenimiz tüm zorluklara rağmen böyle bir filmin çekimini gerçekleştirdi. Bu türde bir filmde yer almaktan gurur duyuyorum.

Ayrıca Sibel Kekilli’ye gelen komik dalgın süreci ile ilgili sorulara ise kısıtlamaların biteceği günü özlemle bekliyorum, normal hayata, prensip olarak alışkın olan bir insan olsan da pandemi sürecinin ve kısıtlamalarının bitmesini çok istiyorum. Yaptığım aktiviteler gerçekten çok azaldı, kafelere gitmeyi, seyahat etmeyi, sinemaya gitmeyi, gezmeyi ve bunların hepsini çok özledim. Bunlar hayatımızda yoklar ve hayat gerçekten anlamsız ve küçük bir hale geldi diye açıkladı.

Editör: TE Bilişim