Star TV ekranlarının yeni dizisi Sol Yanım dün akşam 6. Bölümüyle ekranlarda sevenleriyle buluştu. Yayınlandığı andan itibaren ilgiyle takip edilen dizide yaşananlar dizinin takipçileri tarafından merakla araştırılmaktadır. Peki, Sol Yanım 6. Bölümde Neler Oldu? Sol Yanım 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İşte, Detaylar…

Sol Yanım dizisinde heyecan dur durak bilmiyor. Biricik’in çabalarına rağmen ayıramadığı Serra ve Selim arasında alevlenen ateş daha da artıyor. Burka’ın iyileşerek döndüğü Sol Yanım 6. Bölümde Neler Oldu? Sol Yanım 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım 6. Bölümde Neler Oldu?

Selim, Serra’yı barışmaya ikna etmek için onunla beraber harika bir yemeğe çıktı. Biricik’in Ali ile iş birliği yapıp Serra ile Selim’i ayırma çabaları sonuçsuz kaldı. Serra’nın uzun zamandır hayal kırıklığı yaşaması onun kendi kendini sorgulamasına sebeb oldu. Selim’in etrafında olan kızlarla yarışmayacağına inanıp Selim’den biraz uzaklaşsa da Selim’in ani yemek teklifi Serra’yı şaşkına çevirir. Asena ve Barış arasındaki ilişki ortaya çıkınca İhsan onları tehdit eder. Hamile olduğunu bilen Asena, bebeğinden ötürü Barış ile evlenmek ister. Fakat Barış buna nasıl tepki verecektir. Ali’nin yaptığı şantaj dan ötürü Biricik zor duruma girer. Diğer yandan Biricik, Serra’yı tuzağa düşürmek için Nazlım’ı kullanır. Hal böyle olunca durumlar çıkılamaz bir hal alır. Biricik’i kurtaracak tek kişi ise hastalığı atlatan Burak olacaktır.

Sol Yanım 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sorusu dizinin hayranları tarafından sorulmaktadır. Henüz Sol Yanım 7. Bölüm Fragmanı Yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Haberts.com olarak bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.