Son zamanların yeni çıkan dizisi Son Yanım Dizisi Final Mi Yapıyor! Sorusu seyirciler tarafından araştırılmaktadır. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım 12. Bölümüyle seyircisine veda etme kararı aldı. İşte, Sol Yanım ile ilgili kararlar…

Sol Yanım dizisi neden final yapıyor? Sol Yanım neden bitti soruları seyirciler tarafından araştırılan konulardan oldu. Sol Yanım dizisiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor…

Sol Yanım Dizisi Neden Final Yapıyor?

Sol Yanım dizisi başarısız reyting raporları nedeniyle 12. Bölümünden sonra ekranlara veda etme kararını aldı. Dizinin çok fazla tutmaması sebebiyle dizi final kararı aldı.

Sol Yanım Dizisi Son Bölümde Neler Olacak?

Dizinin yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak olan final bölümünde Selim ve Serra’nın ilişkisi giderek ciddiye biniyor ve beraber yeni bir sayfa açarlar. Burak ve Biricik de sürpriz bir şekilde yakınlaşacaktır. Kazadan sonra şüpheleri artış gösteren Burak, kendisine kaza yaptırmaya çalışan kişinin peşine düşer.

İhsan, oynadığı oyunlardan sonra Asena’ya bütün kapıları bırakır. Bunun üzerine de Asena sinirlenip Nilgün’e gider. İhsan’la evliliklerinin bitmesinin sebebini Asena olarak düşünür ve Nilgün’e suçlamalarda bulunur. İhsan ve Nilgün arasındaki aşk yeniden alevlenir ve ikili aradığı huzuru beraber bulurlar.

Editör: TE Bilişim