FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Yaz 3. Bölümüyle ekranlara geldi. FOX TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Son Yaz 3. Bölümde Neler Oldu? Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı İzle!

15 Ocak 2021 Günü yayınlanan Son yaz dizisini seyreden seyirciler yeni bölüm fragmanını araştırmaktadır. 3. Bölümüyle ekranlara gelen Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Yaz 3. Bölümde Neler Oldu?

Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı İzle!

Son Yaz 4. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı takdirde haberts.com olarak sizlerle paylaşmaya özen göstereceğiz.

Son Yaz 3. Bölümde Neler Oldu?

Canan, Selim’in ona saygı duymadığını anladığı anda Selime çok tepki göstermiştir. Öfkesini artık içinde tutamayan Canan, Selim’in onun oyununa gelmeyeceğini ve onun için de artık yalan söylemeyeceğini belirtir. Ailecek toplandıkları bir gün çocuklarının boşanacaklarını öğrenen aileler, Selim ile Canan’ı ikna etmenin hiç kolay olmayacağını fark ederek adım atarlar. Tanıdıkları en mutlu çift olarak bilinen bu çiftler, Emel ve Metin’den onlara yardım etmelerini ister. Emel, kız kardeşinin tarafını tutarken, Metin, bacanağı Selim’e gizliden de olsa yardım edeceklerdir. Akgün bu olayların dışında yapayalnız kalmıştır. Gideceği yer olmadığı için savcının evinde kalmış olsa da bu durumu kendine yedirememektedir. Akgün bir çıkış yolu ararken, İstanbul’dan tanıdık bir yüzle karşılaşması bütün sorunları çözecek fırsatı kendinde bulacaktır.