FOX TV ekranlarına büyük umutlarla başlatılan Son Yaz dizisi için final yapama iddiaları her geçen gün artarken kanalda uzun zamandır başlaması beklenen Savaşçı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Son Yaz dizisinin seyircileri dizi final mi yapıyor? Son yaz dizisi veda mi ediyor, bitecek mi araştırmaları yapıyor. 9 bölümdür yayında olan Son Yaz dizisi hakkında bitecek mi? Son yaz ne zaman final yapacak gibi soruların hepsinin yanıtı haberimizin devamın da...

Başrollerin de Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit gibi ünlü isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisinin final iddiaları her geçen gün artarken yerine Savaşçı dizisine bırakması bekleniyor. Yayınlanan 9.bölümünden sonra reyting sonuçlarında istenilen başarı elde edilememesi de dizinin ekranlara erkenden final yapacağı da düşünülmekte ve veda edileceği konuşuluyor. FOX TV ekranlarına gelen Baraj, Sen Çal Kapımı ve Kefaret dizileri arasında bir seçim yapmak zorunda olan kanal yönetiminin kararı Son Yaz dizisinden yana olduğu düşünülse de daha kanaldan gelen resmi bir açıklama bulunmuyor.

Son Yaz dizisi bitecek mi

Uzun suredir çekimleri yapılan ve tamamlanan FOX TV tarafından ekranlara geleceği tarihin yayınlanması beklenen Savaşçı dizisi için yayın günü aranıyordu. Kanalda yayınlanan dizilerin seyircileri acaba bizim mi dizimiz veda edecek diye beklerken yayın hayatına oldukça güçlü bir oyuncu kadrosu ile başlayan Son Yaz dizisinden beklenen reytingler gelmeyince oldukça üzdü.  

Yaz döneminin sonuna kadar ekranlara gelmesi beklenen Son Yaz dizisi hakkında çıkan final iddialarını artıran nedenler arasındaki ilki Savaşçı dizisinin başlaması ön gösterilirken diğer bir sebep ise tehlike çanları çalan Baraj dizisinin son haftalarda inişli çıkışlı reyting sonuçlarında başarı göstermesi, Sen Çal Kapımı dizisinin ise sosyal medya platformunda oldukça güçlü bir desteğe sahip olması nedenlerinden dolayı Son Yaz dizisi için yolun sonu olduğunu söyleyebiliriz.

FOX TV ekranlarında kısa zamanda çok fazla seyirci kitlesine sahip olan Son Yaz dizisinin gelecek haftalardaki 2 ya da 3 hafta içerisinde erken final yaparak ekranlardan ayrılması bekleniyor.