Netflix’in en beğenilen dizilerinden Squid Game yayınlandığı günden beri  gerek Netflix platformunda gerekse sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Dizi 17 Eylül’de Squid Game (Kalamar Oyunu) adı altında dizi sevenlerin gözdesi oldu.

Squid Game’in Konusu Nedir?

Dizinin sosyal medyada da fazla söz edlimesinden sonra Squid Game’in ne anlattığı ve nasıl bir dizi olduğu merak konusu oldu. Hayatta kalma mücadelesini konu edinen dizi de yüzlerce maddi sıkıntılar içindeki çocuk bir oyuna katılmaları için davet edilir.Çünkü oyunun sonundaki kazanılacak ödül 40 milyon dolardır.Dizinin türü ise dram-gerilimdir.Çocukların büyük ödül için hayatta kalma mücadelesi onlara iyi-kötü her şeyi yaptırır.Hayatta kalan çocuklar bir sonraki etaba geçerken oyuncular arası kızışan rekabet ise oyunu daha da tehlikeli hale getirir.

Dizi dijital ortam konseptli olması nedeniyle de eskiden oynanan geleneksel oyunları dijital ortama uyarlamıştır. Dizideki renkli ve farklı kıyafetler izleyenlerin ilgi odağı oldu.Squid Game oyunları gerçek hayata uyarlaması nedeniylede izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı.Dizide yer alan müziklerle de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Squid Game İkinci Sezon Olacak Mı?

Yayınlandığı günden itibaren trend topic olan dizi herkes tarafından beğenildi.İzleyicilerin yaşayarak izlediği ve kendisinden bir şeyler bulduğu dizide ikinci sezonun olup olmayacağı merak konusu oldu.Squid Game ikinci sezon olacak mı ? sorusuna cevap aramak isteyen izleyiler için işte cevap.

Squid Game ikinci sezonu olacak.Yönetmenin bu haberiyle Squid Game severlerin içine adeta su serpildi.Dizi severler yeni sezonu heyecanla bekliyor.İkinci sezonunun da ses getireceği tahmin edilen dizinin çekimlerinin ne zaman biteceği ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim