Survivor yarışmacıları ve sevenleri tarafından yarışmanın başlayacağıyla ilgili tarih merak edilmektedir. Acun Ilıcalı tarafından daha bir kaç gün önce Survivor’da yarışacak ilk isim açıklandı. Peki, Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak? Survivor 2021 Yarışmacıları Kimler?  

Survivor 2021’in başlamasına kısa süre kaldı. Survivor yarışmasının yeni sezonuna adım adım yaklaşırken Survivor 2021 Yarışmacıları merak edilmektedir.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak diye soranlar için müjde! Survivor 2021 9 Ocak 2021 Cumartesi günü TV8 ekranlarında başlayacak.

Survivor 2021 Yarışmacıları Kimler?

Survivor 2021 Yarışmacıları arasında açıklanan ilk isim Cemal Hünal olarak açıklandı. Ayrıca Aşk-ı Memnu Dizisinde Adnan Bey’in oğlu karakteri olan Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya da Survivor 2021’in Yarışmacıları arasında bulunuyor.

Ayrıca sosyal medya üzerinden edindiğimiz bilgilere göre kesin olmamakla beraber Öykü Çelik, iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran ve Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’un da Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunacağı tahmin edilmekte. Acun Ilıcalı tarafından davet edilen Okan Kurt’un henüz cevabı belli değil. Belirttiğimiz isimlerle ilgili iddialar henüz doğrulanmış değil.

Diğer yarışmacılar hakkında bilgi sahibi olduğumuz takdirde haberts.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalarak siz de bilgi sahibi olabilirsiniz.

Survivor 2020 Şampiyonu Kim Olmuştu?

Survivor 2020 yılında Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya mücadele yaşanmıştı. Uzun süren mücadelenin ardından finalistler Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağçı olmuştu. En çok SMS’i alan Cemal Can Canseven Survivor 2020 şampiyonu olmuştu.

Editör: TE Bilişim