Survivor All Star’ın başlamasının duyulmasının ardından All Star için kadro merak edilmeye başlandı.2022  All  Star’da hangi yarışmacılar olacağı merak konusu oldu. Bu güçlü kadronun içerisinde yer alan Adem Kılıççı hakkında Adem Kılıçcı kimdir?Adem Kılıçcı kaç yaşındadır?Adem Kılıçcı evli mi ? sorularına cevap aranmaya başlandı.

Survivor Adem Kılıçcı Kimdir?

Adem Kılıçcı 1986 yılında Ağrı ilinde dünyaya geldi.Adem Kılıçcı Türkiye ‘den Kafkasya’ya göç etmiştir.Karapapak Türklerindendir.Bilindiği üzere Adem Kılıçcı’nın boksörlük kariyerinde 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde etmiştir.2008 yılında ise Yaz olimpiyatlarına katılmıştır.İtalya’da Akdeniz Oyunlarına katılıp başarı sergilen Adem Kılıçcı  gümüş madalya kazanmıştır.2011 yılında ise Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda yine başarılarından dolayı gümüş madalya almıştır.Türk boksör 2014-2015 yılları arasında Dünya Boks Federasyonu tarafından  düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu olarak hepimizi gururlandırmıştır.

Bunların yanında Adem Kılıçcı 2017 yılında Survivor’ın Ünlüler Takımı’nda yer alarak büyük başarılarla finale kadar gelmiş ancak finalde kaybetmiştir. Ardından bir sonraki sene 2018 yılında yine Survivor All Star ekibine dahil olan yarışmacı şampiyonlukla yarışmayı sonlandırdı.

2022 yılında yine yarışmanın All Star’ı çekilen Survivor kadrosunda Adem  Kılıçcı’nın olması sevenlerini bir kere daha sevindirdi.

Survivor  Adem  Kılıçcı Evli Mi?

Karakteriyle ön planda olan Türk Boksör yarışmadan sonra geç kızların ilgisini çeken özel hayatıylada merak edildi. Neyse ki Adem  Kılıçcı evli değil. Adem  Kılıçcı’nın daha önce Helen adında bir sevgilisi olmuştu ve yarımsa zamanlarında daismi yarışmadaki Sabriye ile anılmıştı.