TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 Ünlüler takımına yeni bir isim katıldı. Çağman Çatay kimdir?

22 Şubat Pazartesi günkü yeni bölümde Survivor 2021'e son katılan isim belli oldu. Ünlüler takımına giren Çağman Çatay kimdir merak edildi...

Tuğrul Çağman Çatay, 16 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eyüp ilçesinde doğup büyümüş, tüm ailesi yedi kuşaktır Eyüp'te yaşamaktadır.

2017 yılında Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştur. Pek çok spor dalıyla ilgilenen yarışmacının yaptığı sporlar şunlardır:

2015, 2016 ve 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 derecelerini elde etmiştir. Yetenek Sizsiniz'in yarı finaline çıkmayı başaran ödüllü sporcu;

Breakdansta 3 kez şampiyonluk, Basketbol küçüklerde İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği ve en iyi 6. adam ödülleri vardır.

1.71 metre boyunda, 67.5 kg ağırlığındaki yarışmacı oldukça iddiali görünüyor. Bekar olan Çağman'ın instagram'da 23 bin takipçisi var.

Kendisini 'enerjik, azıcık çılgın, positive vibes' olarak tanımlıyor. Korkusuz olduğunu düşünüyor. Hayalini gerçekleştirip imkansızı başarmak için Survivor'a katıldığını dile getiriyor.