Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Bu kez de Adem ve Atakan arasında yaşanan gerginlik yeni bölüme damga vurdu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da sular durulmuyor. Dünkü oyunu kaybeden ünlüler potaya Ayşe'yi çıkardı. Kıyasıya geçen oyunlarda fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da zorlanan yarışmacıların sesleri yükselmeye başladı. Survivor yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay ise, Atakan'ın Adem'e "Üzerim" demesi oldu.

HİKMET VE BERKAN TARTIŞMASI

Survivor'da bu akşam ekrana gelecek olan bölümde takımlar haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununa çıkacak. Önce Hikmet ve Berkan arasında bir tartışma yaşanacak. Hikmet, "Berkan ayıp etti, beni hainlikle suçladı" sözleriyle herkesi şoke edecek. Ada hayatında olup biten bu tartışma kısa sürede çözüme kavuşacak.

ATAKAN'DAN ADEM'E: "ÜZERİM"

Ancak asıl olay, oyun sırasında yaşanacak. Survivor’da yeni dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanacak. Tanıtımda verilen o sahnede, Adem ile Atakan'ın yan yana geldiği görülüyor. İkilinin arasındaki tartışma, Adem’in “Semtse biz de semt çocuğuyuz” ifadelerinin ardından başlayacak.

Atakan ise Ademe'ye yanıt olarak “Farklı bir moda geçmedim, ama geçersem de istemezsin” diyecek.

"Ne yaparsın mesela" diyen Adem'e bu kez Atakan'dan daha sert bir yanıt gelecek: "Üzerim, kim sıkıntı yaşamak istiyorsa onu üzerim".

Adem, bu sözler üzerine "Bence gücün yetmez" diyecek. Avatar Atakan ise "Bakacağız" diye karşılık verecek.

Editör: TE Bilişim