Survivor Ekstra Furkan Dede Kimdir? Survivor yarışmasından sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programı yayınlanmaktadır. Pek çok seyirci Survivor Ekstra sunucuları ve yorumcuları hakkında bilgiler merak edilmektedir. Survivor Ekstra yorumcular arasında bulunan Furkan Dede merak içerisinde araştırılmaktadır. Survivor Ekstra Furkan Dede Kimdir? Survivor Ekstra Furkan Dede Kaç Yaşında? 

Survivor Ekstra programı 2021 yılında yayınlanmıştı. Survivor Ekstra sunucuları arasında bulunan Furkan Dede araştırılmaktadır. Survivor Ekstra, yarışma bittikten hemen sonra yayınlanmakta olan yarışmada yaşananlar yorumlanmaktadır. Peki, Survivor Ekstra Furkan Dede Kimdir? 

Furkan Dede Kimdir?

Survivor Ekstra sunucusu olan Furkan Dede 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sunuculuk ve yorumculuk yapan Furkan Dede, öncelikle Var Mısın Yok Musun programında bulunmuştur. 2010 yılında Survivor’a dahil olan Furkan Dede 2013 yılından bugüne dek TV8 ekranlarında yayınlanan Let’s Pay adlı video programının sunuculuğunu yaptı. 

Editör: TE Bilişim