TV8 ekranlarının Survivor yarışması bu sezon da bütün hızıyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Yine  birbirinden farklı ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla dikkatleri çekiyor. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takım bulunmakta ve bu sezonda sadece ünlüler değil gönüllüler de adından sık sık söz ettiriyor. Yarışmanın  ilk gününden beri dikkatleri çeken, Poyraz yarışmadaki başarısıyla hem de yarışmadaki davranışlarıyla gündeme geliyor. Çağrı Atakan ile olan kavgaları gündeme ise bilindiği üzere gündeme geliyor.

Ayrıca Survivor yarışmasının Yiğit Alp Poyraz'ı daha önce ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun restoranında çalıştığı haberi bomba gibi magazin dünyasına düştü. Bunu öğrendiğimizin hemen ardınan  Poyraz'ın sevgilisinin de olduğunu öğrendik. Bunun yanı sıra Poyraz bir reklam yıldızı. Gönüllüler  takımında adından sık sık bahsettiren ve gönüllerin yarışmadaki kurtarıcı isimlerinden olan Yiğit Alp Poyraz'ın sevgilisi ünlü reklam yıldızı olduğu öğrenildi. Sevgilisiyle olan fotoğrafı yayınlandı.

Yiğit Alp Poyraz

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarının efsane yarışması Survivor tüm hızıyla devam ederken sadece adadaki ünlüler değil gönüllülerde kendilerinden bahsettiriyor. Gönüllerde öyle bir yarışmacı var ki sürekli gündem oluyor

Hem  yarışmadaki başarısı hem de özel hayatı, sevenleri ve takipçileri tarafından büyük merak konusu. Yarışmanın  başarılı isimlerinden olan Yiğit Alp Poyraz daha önce MasterChef jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu'nun bir restoranın da çalıştığı öğrenilmişti. Üniversite eğitimi sırasında bir dönem Avustralya'ya gittiğinde ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun restoranında çalıştığını açıklamıştı. Bu bilgi herkesin kafasını karıştırırken ardına yeni bir haber daha geldi aynı zamanda yarışmacı bir reklam yıldızıymış. Bir  tekstil markasının reklamında rol almış. Sosyal medyada sevgilisi ile olan fotoğrafı ise büyük yankı uyandırdı. Her  hafta SMS ile 1. Olan yarışmacı sevgilisi ile çektirmiş oldu fotoğraf herkes tarafından konuşuldu. Bu paylaşılan fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğunu şuan sevgilisinden ayrı olduğu öğrenildi.

Poyraz Sevgilisinden Ayrılmış

Ünlü isim ile kısa süre önce birlikte olduklarını fakat artık birlikte olmadıkların açıklayan Poyraz, şuan için bir sevgilisi bulunmadığının da altını çiziyor. Her dönem yarışma programı içerisinde belirli isimler sivriliyor ve izleyiciler tarafından özel bir ilgiyle takip ediliyor. Bu senenin merak edilen yarışmacısı ile şimdiden Poyraz oldu.