Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Survivor’da Büyük Şok’ Cemal Hünal Diskalifiye Edildi! Yarışmanın son bölümünde 44 yaşındaki yarışmacı sakatlanmıştı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2021’in acil konseyinde Cemal Hünal elendi. Ünlüler takımında bulunan Hünal, risk alınamayacak durumda olduğunu belirtirken aynı zamanda belindeki rahatsızlığın ciddi olduğunu ve devam etmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Survivor 2021’in ilk yarışmacısı olan Cemal Hünal, yarışmaya katılırken Issız adam ıssız ada notunu paylaşmıştı.

Cemal Hünal Kimdir?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de dünyaya gelen Cemal Hünal, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği apartmanda yaşamaktadır. Babası meşhur sanayicilerden olan Atilla Hünal’dır. İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesinde iki yıl eğitim aldıktan sonra disiplin sorunu sebebiyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya gönderildi. Hemen ardından Los Angelos’da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. 2007 yılında Ulak filmiyle sinema kariyerine, 2008 yılında çekilen Issız Adam filmiyle de adından söz ettirmeyi başardı. Asi, Kış Masalı, Adanalı, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Tatar Ramazan ve Paramparça dizilerinde rol almıştır.

Editör: TE Bilişim