TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedisi Tövbeler Olsun 21. Bölüm yayınlandı. Diziyi izlemeyen kişiler tarafından Tövbeler Olsun 21. Bölümde Neler Oldu? Sorusu sorulmaya başlandı. Diziyi hiçbir gün kaçırmadan izleyen seyirciler ise yeni bölüm fragmanının gelmesini iple çekiyor. Peki, Tövbeler Olsun 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tövbeler Olsun 22. Bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Tövbeler Olsun dizisinin başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi oyuncular oturuyor. Tövbeler Olsun 22. Bölüm 17 Ocak 2021 Pazar akşamı saat 20.00 da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak?

Tövbeler Olsun 21. Bölümde Neler Oldu?

Nazmiye’yi Anıl’a isteyeceği esnada Namzet’in planıyla neye uğradığını şaşıran Osman sinirlidir. Namzet ve Osman büyük bir kavgaya tutuşur. Nazmiye’nin evlenmesine engel olmak için her yolu deneyen Namzet ise sonunda pes eder. Nazmiye ve Anıl nişanlanır. Diğer yandan Osman ise Aylin’i Buğra’ya istemeye hazırlanan Namzet’e çok zor anlar yaşatır. İstanbul’a geri dönen enişte ise bambaşka planlar içerisindedir. Define bulmak için çalışma yapan enişte, şans eseri Namzet’in altınlarına ulaşır. Anıl ve Nazmiye’nin aşklarına engel olmakta kararlı olan Ertan ise sonunda aradığı fırsatı yakalar. Ertan, Anıl sayesinde öğrendiği bu bilgiyi Namzet’e söylemeye karar verir.

Editör: TE Bilişim