TRT ekranlarının sevilen dizisi Tövbeler Olsun final  kanalını açıkladı. Dizinin başrollerinde güçlü isimler yer alıyor Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu yer al almaktadır. TRT ekranlarında yayınlanan Milim Sanat yönetiminde kayseri' li aile hayatını kurgulu ve komedi olarak ele alan ve dize Ünal Silver, Çicek Dilligil, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can rol almaktadır. Birçok sevilen başarılı oyuncu dizide bir araya gelmiştir.

Pazar akşamlarının sevilen ve ailecek izlenilen dizi yönetmenliğini Şafak Bal ve Serdar Akar yapmaktadır. Şuan 25. Bölümü ekranlara gelecek dizi 32. bölüm ile ekranlara veda ediyor.

Seda Türkmen finalden önce rolü gereği diziye veda edecek. 29 bölüm ile Tövbeler Olsun dizisine veda ediyor.

Dizinin Konusu;

Dizi komedi türündedir. 60 dakikalık bölümler halinde ekranlara gelmektedir. Kayserili alan aile altın, mücevher işi ile ilgilenmektedir. Sonrasında ortağını satarak kendine holding kurar, pintiliği ile tanınan iş adımı ailesi ve çevresinin etkisi ile cömert kişi haline döner. Aile yaşantısı ve konusu ile insanları güldürmeyi başarmaktadır.

Şimdi ise TRT ekranlarının sevilen aile dizilerinden olan Tövbeler Olsun dizisi final kararı aldı. Alınan bu karar ile sevenlerini üzdü. 32. Bölüm ile ekranlara veda edecek. Seda Türkmen ise rolü gereği 29. Bölümde diziden ayrılıyor. Dizi bu akşam 20.00’ da TRT-1 ekranlarında.