Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 5. Sezonu ile ekranlara gelmek için gün sayıyor. İşte, diziye yeni katılan oyuncular ve yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi…

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, 13 Eylül Pazartesi akşamı 20.00'de başlıyor. 5. sezonda bazı oyuncular yok. Bazı yeni oyuncular dizinin kadrosuna dahil oldu.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın başrollerde yer aldığı dizinin yeni sezonunda Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil de yer alacak.

Dizinin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yasak Elma'nın sezon finalinde Nesrin Cavadzade (Şahika) ve Erdal Özyağcılar (Hasan Ali) diziden ayrılmıştı.

Yeni sezonda Mucize Doktor'dan ve Baraj'dan birer transfer oldu. Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz bu sezon ses getirecek isimler arasında. Diziye Yasmin Erbil ve Ece Dizdar da katıldı.

Yasak Elma'da Murat Aygen, Kumru'nun babası Doğan'ı canlandıracak. Kumru karakterine ise güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz hayat verecek. Yasmin Erbil de Kumru'nun yakın arkadaşı Canan'ı canlandıracak.

Editör: TE Bilişim