Fox TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi alan Yasak Elma dizisi 91. bölümünde de seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Büyük entrikaların döndüğü dizide olaylar hız kesmeden devam ediyor.

Beklenmedik olay örgüsü ile sevenlerini şaşırtmayı başarıyor. Yeni bölümünde ise Ender Halit'in yaşadığından şüphe duyarak detaylı araştırma yapmaya başladı. Son sahne ise olay görüntü ile sonlandı. Dağ evinde Halit'i bulacağını bekleyen Ender gördükleri karşısında şoka girdi. Ender'in sözlerine dikkat çeken izleyici "Acaba" sorusu ile karşı karşıya kaldı.

Yasak Elma'nın Halit Argun'u Ölmedi Mi?

Profesyonel oyuncuların yer aldığı dizinin son bölümünde olay sahne herkesi şok etti. 91. bölümünde yaşanan gelişmeler "Acaba Halit Argun yaşıyor mu?" sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. Son sahnesi olay olan dizide Ender'in dağ evine gitmesi ve burada karşılaştığı kişi izleyiciyi meraklandırdı.

Ender bütün dağ evinde Halit'i seslendi:"Halit sensin biliyorum çık ortaya" sözleri karşısında karşısına çıkan kişi Ender'de büyük bir şoka sebep oldu. Final sahnesi izleyiciyi bir sonraki bölüme kadar çok fazla meraklandırdı. Halit'in geriye gelmesine gerek duymayan izleyici kitlesi sosyal medya platformunda oldukça ilginç yorumlarda bulundu.

Talat Bulut'tan da cevap gecikmedi:" Böyle bir şeyin söz konusu olması imkânsız. Biz yollarımızı ayırdık ve yeni ekip ile yepyeni bir sayfa açıldı. Halit'in dönmesine gerek kalmadı. Gerekte yok" ifadeleri ile gelmeyeceğini bildirdi. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan Yasak Elma dizisi son sahne ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yıldız ve Çağatay ikilisi hem ailelere karşı hem Şahika'ya karşı bir savaş verir. Çağatay'ın annesi Şahika’nın gerçek yüzünü bu bölümde görür. Ender ise şüphelerine kimseyi inandıramaz ve Halit'in yaşadığını ispat etmek için uğraşır.

Halit'i bulmak için büyük çaba sarf eden Ender gördükleri karşısında şoka uğradı. Halit'in yaşadığını düşünerek Hasan Ali Bey'e yakınlaşmaya çalışır. Gelecek bölümde neler olacak? Ender kim ile karşı karşıya kaldı hepsi gelecek bölümde birbir ortaya çıkacaktır.

Editör: TE Bilişim