Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Yasak Elma Son Bölümde neler oldu? Yasak Elma 145. Bölümü ile dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma Son Bölüm Özeti dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 145. Bölümü ile ekrana geldi. Yasak Elma Son Bölüm, Yasak Elma 145. Bölüm izle şeklinde arama motorlarında sıklıkla araştırıldı. Bizde sizler için dizinin son bölüm özetini derledik. İşte, Yasak Elma Son Bölüm Özeti

Yasak Elma Son Bölüm Özeti

Yasak Elma Son Bölüm Özeti araştırma konusu oldu. Yasak Elma dizisinde Ekin’in gelmesinin ardından Doğan’ın üzerinde şok etkisi yaratırken, Ekin’i ise kimin kurtardığı büyük bir şaibedir. Doğan ise ona ihanet eden kişiyi affetmezken aynı zamanda Çağatay, Doğan’ın asıl yüzünü Yıldız’a göstermek için çaba gösterir.

Yasak Elma 145. Bölümde Neler Yaşandı?

Yasak Elma 145. Bölümde Kumru ve Ekin evlenirken Yıldız ise Çağatay sayesinde Doğan’ın asıl yüzünü öğrendi. Doğan’ın katil olduğunu öğrenen Yıldız şok altında olurken gelecek bölümde neler yaşanacağı dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Yasak Elma Son Bölümde Fido karakteri de dikkatleri çekti. Ender’in de yeni patronuyla arasında bir şey olup olmadığı merak edilmeye başlandı. Yıldız’ın içine kuşku düşüren Çağatay’dan sonra Yıldız, Handan hakkındaki olumsuz düşüncelerini annesiyle paylaşıp Handan’ın gerçek yüzünü de herkesin öğrenmesi için çaba gösterecek gibi gözüküyor. Handan’ın ortaklık yapması Yıldız ve Ender’i şaşırtsa da Handan bundan sonraki süreçte Yıldız’a kök söktürmeye kararlıdır.