2021 yılının televizyon ekranlarına gelen TV8 Kanalına ait olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladı, yarışmanın en başaralı adaylarından biri olan Yiğit Alp Poyraz hakkında merak edilenler oldu. Boy, yaş, meslek, nereli olduğu, nerde yaşadığı merak konusu oldu ve yaşam hikayesini araştırılmaya başlayan favori yarışmacılar arasına girdi.  Tüm detayları biz sizler için derledik.

Devam etmekte olan Survivor 2021 yarışmasının merak edilen yarışmacıları tanımak isteyen bir çok izleyiciler araştırmalara başladı. Adaya giden isimlerden biri ise Yiğit Alp Poyraz, çok iddialı olan Yiğit Alp Poyraz takipçileri yarışmacının hayatını merak ediyor.

Yiğit Alp Poyraz Kimdir ?

Survivor 2021 yarışmacısının merak edilen isimlerden biri de Yiğit Alp Poyraz. Gönüllüler takımın da yer almakta olan Yiğit Alp Poyraz başarılı yarışmaları ve aldığı sayılar gündeme gelmekte ve dikkatleri çekmekte bu yarışmacı hakkında bir çok merak edilen sorular var. Yarışmacı almış olduğu sayılar ve oyunlar sayesinde fazlasıyla dikkat çekiyor ve bir çok izleyicinin merak konusu haline geliyor.

Survivor Yiğit Alp Poyraz nereli kaç yaşında ve boyu kaç cm ?

26 Aralık 1994 yıldın da doğan Survivor Poyraz 1.80 boyunda ve yaklaşık 8 yaşından beri basketbol sporu ile uğraşmakta olan Yiğit Poyraz doğum yeri İzmir olup ama uzun süre Bodrum da yaşayıp büyüdüğü aktarıldı. Yaklaşık olarak 2 senedir ailesi ile beraber İtalyan ve Amerikan markaları olmak üzere tekstil işi ile uğraşmaktadır. 2021 Survivor yarışması Gönüllüler takımında yer alan Yiğit Alp Poyraz’ın yakın çevresinin kendisine Poyraz olarak seslendikleri için genel olarak Poyraz olarak seslenildiğini iletti. 2009 tarihleri arasında Robert Kolej’inde yatılı olarak kazanan Poyraz İstanbul’a yerleşmek zorunda kaldı. 2015 tarihinde ise İşletme bölümünü kazanan Poyraz Üniversite hayatını Boğaziçi’nde devam ettirdi. Başarılı yarışmacı basketbol ile uğraştığı gibi aynı zaman da fiziğinden ded anlaşılacağı üzere fitness sporu ile uğraşmaktadır. Yapmış olduğu sporlar sayesinde yarışmacı parkurlarda kendisini ve takımını en iyi şekilde temsil etmeye devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim