Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş, ikinci sezonunda bomba etkisi yaratacak. İşte, sevilen diziden son gelişmeler...

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık'ta çekiliyor. İlk sezonu 16 bölüm süren Kanal D dizisi, geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Ünlü yazar İclal Aydın, kendi romanındaki Nesrin karakterini canlandırdı. Reha Özcan, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ile Melisa Berberoğlu gibi isimlerle Üç Kız Kardeş dizisi çok tutuldu.

Ekip Ağustos ayında ikinci sezon çekimlerine başlayacak. Eylül ayında ise dizinin ikinci sezon yeni bölümleri Kanal D'de başlayacak. Okulların açılmasıyla birlikte birçok tatilci evine dönerken, sonbahar döneminde diziye rağbet da artacak.

Dizinin yeni döneminde yeni karakterler ve yeni ünlü isimler de göreceğiz. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, bazı oyuncularla görüşüldüğü bilgisi kulağımıza geldi. Bunlardan biri Kardeşlerim dizisinde Kaan'ı canlandıran Eren Ören. Ören'in dizide hikayeyi karıştıran Mustafa karakterini canlandırması bekleniyor.