Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümünden yayınlanan tanıtımı incelediğimizde gözlerimize inanamadık. Efe’nin Leyla’ya evlenme teklifi ettiği tanıtımda Çetin ile Azade’nin de yan yana olması dikkatleri çekti. Aynı zamanda Kartal’da Bahar Ateş, Efe ve Çetin’i silahlı saldırıya uğrayınca gerilim giderek artış gösterdi.

Her daim ailesini korumak adına mücadele eden Kartal’ın adamlarla karşı karşıya çatıştığı anlar nefes kesmeye yetti. Aynı zamanda yeni bölümün büyük sürprizi de tanıtımda seyirciyle buluşuyor. Baybars’ın büyük oğlu Kılıç’ın dengeleri değiştirmesi heyecan içerisinde bekleniyor.

Üç Kuruş 20. Bölümde Neler Olacak?

Ailesi için mücadele eden Kartal, oğluna ve Bahar’a kavuşmanın mutluluğunu yaşamadan beklenmeyen bir saldırı mutluluğunu engeller. Ateş’i ve Bahar’ı hayatından çıkarma korkusuyla deliye dönen Kartal, intikam için yanıp tutuşur. Çetin de saldırı yapanın kim olduğunu öğrendiği anda Kartal’dan birşeyler ister.

Bir diğer tarafta da sevdiği kadını kaybetme düşüncesine bürünen Efe, Leyla’ya gelerek evlenme teklifi eder. Kartal, Efe ve Çetin güçlerini birleştirerek Baybars’a saldırmak için hazırlanır. Baybars’da karşılaştığı hezimetlerden kurtulmak için ciddi bir adım atarak oyunu tamamen değiştirmeye yönelir.