Kim usulsüz üyeymiş, 4 yıldır aidatını düzenli yatıran, tüm ibralara, kurullara, yönetim seçimlerine katılmış oy vermiş olan delegeler mi usülsüz.

Kota aşımı deniyor, kota aşımı tüzükte üyelikten çıkarma maddesi arasında yok.

Artı Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu kararı ile bu tür kararlar alınabilir ve 2014 yılında alınmış karar ile ihraç edildiği iddia edilen delegeler üye yapılmış.

2015 yılının hemen başında da Divan Başkanı Ali Özbak onayladığı imzaladığı, Divan Heyeti’nin Ali Sürmen’inde onay listesinde adının yazılı olduğu evrak basında da sıkça yer aldı ve o evrak şöyle net bir ifade var “ genel kurulda üyeliklere herhangi bir itiraz olmamıştır “

O zaman her gelen yönetim adamcılık yapsın, işine gelmeyen üyeyi kapı önüne koysun hukukta sürümceye bıraksın 6 ay – 2 yıl vb zaman kazansın.

Ki ihraç edilmeye çalışılanların sayısı bir değil iki değil, 1661 kişi, aidatlarını düzenli yatırdıklarını hesap edersek kulübe yıllık ödedikleri mebla 300.000 tl, bu aynı zamanda maddi kayıpta değil mi.

Bu kararı Yönetimi Kurulu almış Başkan’da onaylamış acaba Başkan Ahmet Ağaoğlu 10 yıldır aidatını yatırmıyordu, kendisine de oy veremedi seçildiği kurulda. Ama vicdanen de biz Kulübün taraftarı gibi sahibi olan delegelere bunu nasıl yapabiliriz dedi mi?

Aralık 2016 Mali Genel Kurul’da bu ihraç edildiği öne sürülen delegeler kulübün taşınmazlarının satışına engel olup Kulübe sahip çıktılar, bu derece de vefalılar.

Bu durum Trabzonspor armasına yakışmadı, yakışmıyor.

Kimse kişisel husumetlerini Trabzonspor logosu ile birleştirmesin. Zarar gören şahışlar değil tertemiz armamız olur.

Kişiler geçicidir, Kurullar kalıcı.

Taraftarlar delegeler kulübün sahibidir, çıkıp gidecekleri bir kapıları yoktur!