Xiaomi 13 Ultra, serinin en üst modeli olarak etkileyici bir kamera ile geliyor. Periscope zoom kamerası göründü! İşte detaylar...

Xiaomi 13 serisi, bu ayın başlarında Çin'de piyasaya sürüldü. Ancak bu, amiral gemisi serisi için bir son değil, çünkü şirket aynı zamanda serinin üst düzey cihazı Ultra modelini de piyasaya sürüyor. Merakla beklenen Xiaomi 13 Ultra'nın kameraları göründü. Xiaomi 13 Ultra kamerası oldukça etkileyici özelliklerle gelecek.

Çinli teknoloji devinin en son amiral gemisi serisi için yeni Ultra varyantı, arkada tamamen yeni ve geliştirilmiş bir periskop kameraya sahip olacak.

Haber kaynağı, Xiaomi 13 Ultra'daki yeni periskop kamerasının "herkesi şok edeceğini" iddia etti. Zoom lens ile etkileyici fotoğraf ve video performansı cihaza eklenecek. Şirketin Ultra akıllı telefon modelleri, en iyi fotoğraf özelliklerine de sahip olan en kaliteli telefonlarından bazılarıdır.

Geçen yılın yinelemesi olan 12s Ultra, 1 inçlik büyük sensör boyutuna sahip Sony IMX989 sensörle piyasaya sürüldü. Son 2 yıldan beri hiç kimse Samsung'a Zoom lensler konusunda meydan okuyamamıştı. Xiaomi'nin yeni optik yakınlaştırmalı periskop zoom lensi, ekstra büyütme, daha iyi kalite ve daha keskin görüntüler sunabilir.

Samsung, telefoto kameralarıyla hala tacı elinde tutuyor, ancak yakında değerli bir rakibi olabilir. Ne yazık ki, Xiaomi 13 Ultra'nın periskop kamerası hakkında bildiğimiz tek şey bu.