Xiaomi'nin akıllı saat ve kulaklıkları 1 Aralık'ta görücüye çıkacak. İlk görseller paylaşıldı. İşte, Xiaomi Watch S2 ve Xiaomi Buds 4 tasarımı!

XIAOMI WATCH S2

Xiaomi'nin yeni Watch S2'yi 1 Aralık'ta amiral gemisi Xiaomi 13 serisi, Buds 4 ve birkaç ürünle birlikte Çin'de piyasaya sürmesi planlanıyor. Giyilebilir cihaz küresel pazara da gelecek. Asya ve Avrupa'da akıllı saat pek çok testten geçti. 1 Aralık'ta Çin'de tanıtılacak olan Watch S2, kısa süre sonra Avrupa'ya da gelecek.

42 mm ve 46 mm olmak üzere iki boyutta gelen Xiaomi Watch S2; altın ve siyah ile siyah ve gümüş renklerinde gelecek. Cihazın fiyatı 139 dolar olacak. Xiaomi Watch S2 akıllı saat; AMOLED ekrana, çok sayıda spor moduna, sağlıkla ilgili gelişmiş özelliklere sahip olacak.

XIAOMI BUDS 4

Xiaomi Buds 4 gürültü önleme özellikli kablosuz bluetooth kulaklıklar 3 farklı renk seçeneğine sahip. Görseller, Buds 4'ün aktif gürültü engelleme özelliğine sahip nadir bir yarı kulak içi tasarıma sahip olduğu gösterilen her iki cihaza da net bir bakış sunuyor.

USB-C şarj bağlantı noktasını tutan yuvarlak, çakıl benzeri bir şarj kutusuna sahip. Kasanın üst kısmı parlak metal kaplamaya sahipken alt yarısı plastikten üretilmiş. Resmi görüntüler, cihazın üç renk seçeneğiyle geleceğini gösteriyor – Yeşil, Beyaz ve Siyah.

Editör: Didem Bektaş