Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli bir taraftarın söylemini size beyan etmek istiyorum.

"Trabzon Futbol Federasyonu yine yaptı yapacağını ve  sağ kanat (Guılherme) stoper (Massias) transfer etti. Ve biz de sezon sonu sol bek Dirar orta saha Ozan ile şampiyonluğumuzu kutlayacağız.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.

Neredeyse limit aşan çoğu Anadolu kulubune ceza yağarken en büyük limiti aşan (106 milyon TL) takım olmanıza rağmen kalkıldı size limit artışı yapıldı.

Buna neden ses çıkarılmadı? 

Ahmet Ağaoğlu bu kulübe geldiğinden beri finansal olarak en temiz en berrak kulüp Trabzonspor'dur.

Zamanında çektiğimiz cefaların şimdi sefasını sürüyoruz.

Ayrıca Guılherme transferi de 40 bin euro ya kadar küçük bir rakama anlaşılmış. Muazzam bir detay. Milyon TL milyar lira harcayan Fenerbahçe ye ne denmeli peki? 

Trabzonspor limiti aşmamak için neredeyse en iyi forvetini bile kiralama yolu ile aldı.

Trabzonspor sırtını devlete yaslıyor diyenler devletin en büyüğünün Fenerbahçeli olduğunu nasıl unuttu. 

Ayrıca Guılherme transferinden sonra Malatyaspor'un yöneticilerinin yaptığı açıklama resmen kinin, fesatçılığın ve art niyetin göstergesidir. Hiç kimsenin Malatya ve Trabzon kardeşliğini zedeleyecek hakkı yoktur.

Bütün karalamalara, iftiralara, lekelere aldanmadan Trabzonspor'un şampiyonluğu için yek pare olmanın değeri bir kez daha anlaşılıyor..

İşte bu yüzden Trabzonspor taraftarlarının haftasonu Fener maçı olmak üzere deplasman maçlarında dahi Mayıs ayına kadar sağduyuyu kalplerine, akıllarına ve fikirlerine yerleştirmesi umudumuzdur. 

Ligin neredeyse en iyi kadrosuna sahibiz ve bu kadronun Hüseyin hoca ile birlikte sezon sonuna kadar Trabzonspor ruhuna yakışır şekilde götürüleceğinden şüphemiz yoktur..

Massias transferini de tebrik etmek gerekir, lider bir stoper olarak gözüküyor . Hızlı ve soğukkanlı..

Manuel de Costa zaten tecrübesi ile kendini kanıtlamış bir isim.

Kadroda Abdulkadır Ömür'ün de yakın zamanda geleceğini hesaba katarsak 2010-2011 kadrosuna yakın bir kadro bizleri bekliyor.
Sonuç olarak;

İfade ettiğim gibi bu sene YA OLACAĞIZ, YA ÖLECEĞİZ!