Biz yıllarca bu hakemler yüzünden şampiyon olamadık unuttunuz mu? Aynı hakemler tarafından her maç,her sezon lime lime doğranmadık mı? Çok öfkelendik,çok ah ettik,ağladık lanetler yağdırdık bu heriflere.Hepimiz ağız birliği etmişçesine “Türkiyede futbol Trabzonspor’a karşı oynanan kirli bir oyundur” diye boşuna demedik ya! Ve sadece bizler değildik hayalleri,umutları çalınan.Bizimle beraber bir çok Anadolu kulübünü de sözde 3 büyük haramilere hem masada,hem sahada meze etmediler mi,aşağılık uygulamarla horlamadılar mı?

Tüm bu iğrenç düzenin iki yüzlü Firavunları,hakemleri Mhk üzerinden kirli işlerinde maşa olarak kullanmadılar mı? Mhk neden atamayla geliyor,ya da Tff’nin diğer kurulları? Neden hakemler kurayla atanmıyor,torba sisteminden neden vazgeçildi?

Sırf bir dahaki hafta maç alabilmek,fifa takabilmek,ya da klasman atlamak için haksız yere düdük çalıp şampiyonu ve küme düşürecekleri belirlemediler mi?

Peki nasıl oluyor da bu kadar kolay ve hiç çekinmeden bu kirli işleri çevirebiliyorlar?

Çünkü…

Bugüne kadar hangi Anadolu kulübü yöneticisini düzene karşı itiraz ettiğini gördünüz? İtiraz edenlerin başına neler geldi farkında mısınız? Bir tane hoca,ya da bir tane futbolcu çıkıp bu eğri düzene neden itiraz etmiyor/edemiyor? 

Ya da Kulüpler birliğinin amacı nedir,niye toplanıyorlar,toplantılarda ne konuşuyorlar? Sektörün içinde onca kurum,kuruluş,dernek,vakıf varken bunlardan hangisinin dönen dolaplara itiraz ettiğine şahit oldunuz,ya da duydunuz?

Bu tiyatro nasıl devam edebiliyor,kimseden korkmuyorlar mı yoksa?

Alan razı veren razı olduğu müddetçe,itiraz edemez hiç kimse ve bu düzen değişmez,değişemez!

Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor ve hepimiz ellerimiz kollarımız bağlı seyrediyoruz,o kadar.

Sonuç mu;insan kalitemiz,dürüstlük anlayışımız ve hakka,hukuka inancımız bitmiş,bitirilmiştir son tahlilde.

Tüm amaçları,daha fazla para kazanmak ve bu amaca ulaşmak için her yolu mübah sayıyorlar.

Ne demişti merhum Özkan hocamız “Türk futbolu her şeyini kaybetmiştir.Namusunu, temizliğini,saflığını ve rengini. Marka diye bize sunulan aslında maskaralıktır."

Ve inanıyorum ki bir gün Türk futbol kamuoyu Trabzon şehrinden ve Trabzonspor kulübünden diz çöküp özür dileyecektir.

Sizler de inanın!