Yasak Elma 149. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız tekrar Doğan’la mı birlikte olacak? İşte merak uyandıran yeni bölüm tanıtımı!

YASAK ELMA 149. BÖLÜM FRAGMANI ŞAŞIRTTI

Fox TV ekranının 6. Sezonuna devam eden dizisi Yasak Elma’da önümüzdeki hafta neler olacak? izleyiciler, Yıldız ve Doğan’ın kanlı bıçaklı olmasını istemiyordu. Doğan’ın hapisten avukatı ile nişanlanarak çıktığını görenler büyük bir şok geçirmişti. Peki, Doğan’ın yeni planı ne? Ender, Handan ve Yıldız’ı neler bekliyor?

İşte bu sorunun yanıtını Yasak Elma 149. Bölüm fragmanı veriyor. Haftaya ekrana gelecek olan 149. Bölümde Yıldız ile Doğan’ın tekrar bir araya gelebileceğinin sinyalleri verildi. Bu gelişmeyle birlikte sevilen dizi sosyal medya platformlarında trend topic oldu.

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün senaristliğini üstlendiği Yasak Elma'nın 6. sezon 149. bölümü haftaya Pazartesi yayınlanacak. Doğan şirkette işinin başına geçecek. Peki, fragmanda Yıldız ve Ender'in parasız kaldığını söyleyen Doğan'ın, şirkette ölen kişiyle bir alakası var mı? İşte yeni bölümden önemli ipuçlarını içeren fragman...