Yasak Elma dizisinin Ender’i sezon finalinde öldü mü merak ediliyor. Ünlü oyuncu Şevval Sam diziyle ilgili bir karar belli olmamışken, yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkacak!

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da Ender karakterinin öldüğü ve diziden ayrıldığı konuşuluyor. Ancak henüz kanaldan böyle bir açıklama gelmedi. Şevval Sam’ın gelecek sezon dizide olup olmayacağı merakla bekleniyor. Entrika kraliçesi Ender, Yasak Elma’nın 6. Sezonunda olabilir de, olmayabilir de…

ŞEVVAL SAM, GÖNÜL FİLMİNDE

Öte yandan, başarılı oyuncu Netflix için çekilen Gönül adlı filmde rol aldı. Bu yaz çekilen Gönül filminin başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor. 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak olan filmde güzel oyuncu Şevval Sam da yer aldı.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece ve Şevval Sam başrol kadrosundan çıkabilir. Ancak, Sam’ın konser takviminin arasına yeni bir film sıkıştırdığı artık biliniyor. Şu sıralar Şevval Sam, turnede ve farklı şehirlerde konserler vererek çok özlediği sahneye döndü.

Sevilen oyuncu, Netflix için çekilen Gönül isimli film merakla bekleniyor. Fragmanı yayınlandı ve izleyici Şevval Sam’ın nasıl bir karakteri canlandırdığını heyecanla bekliyor.

Şevval Sam’ı, uzun süredir Ender’den başka bir karakterde göremeyen izleyici için Gönül filmi çok ilginç olacak.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin oyuncuları arasında Bülent Emin Yarar, Asiye Dinçsoy, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi isimler de yer alıyor.

Editör: TE Bilişim