Yıl 2007, Trabzonspor Sivasspor maçı ve Trabzonspor 1-0 önde.  BİR (1) taraftar sahaya giriyor. TS'li oyuncular taraftaırı yakalayıp etkisiz hale getiriyor. Şike sanığı Mehmet Yıldız, hızını alamayıp taraftara saldırıyor ve bir kaç tekme sallıyor. 
Sonuç: Trabzonspor hükmen mağlup ve 5 maç ceza....
Avni Aker'in tribünlerine elektrikli tel çekilmeli diyen BJK yazarı sayın Kazım Kanat henuz yaşıyor. 
Bugün, sayısız BJK'li hemde hiçbir tahrik yokken sahaya giriyor. Futbolcular can guvenliğinden içeri kaçıyor ve hakem maçı tatil ediyor.
Buraya kadar rezalet bir durum.
İster AKP'nin kurdugu 1453 taraftar gurubunun Carşıi'ya saldırdığından isterse Gezi'de Carşı'nın yaptıklarına karşı planlanmış bir komplo olsun sonuç degişmez, değişmemeli. 
Trabzon'da bir taraftar sahaya girince eletrikli teller aklına gelenlerin arkadaşları bugün üç (3) maçtan fazla ceza verilmemeli diyor. 
Hayır, üç (3) maç bile ceza verilmemeli. Çünkü sayın başbakanımızın şike sürecinde devamlı söylediği 
"Kışılerle kulüpler ayrilmali" 
fetvasından hareketle, taraftarın bu yaptığı sahaya yansıtılmamalı ve Beşiktaş kulübü ceza almamalıdır. 
Aslında sahaya taraftar girmedi. Onlar kartal olduğundan sahaya basmadan saha uzerinde süzüldüler sadece. Sahada ayak izleri bile yok. 
Herşeyi Polis yapmıştır.   Yani, cezaya gerek yok...
Şike cezası icin Hz. Ömer'i çağıranlar bu rezaletin cezasının olmaması içinde beyinlerindeki tüm hücrelerini kullanacaklardır. Bu insanlarda bu beyin mevcuttur lakin haklıya hakkını suçluyada cezasını verecek kalp ve vicdandan yoksundurlar. 
Bugün sahaya giren BJK taraftarının yaptıklarından dolayı Trabzonspor'a 5 maç saha kapatma cezası vermeleri gerekir çünki sahaya girmeyi Trabzonspor'lulardan öğrendiler. 
Tertemiz Turk Futbol'unu korumak ve kollamak icin Trabzonspor ve onun vatan haini destekçileri cezalandırılmalıdır. İşte o zaman ne şike, ne doping, ne de GEZİ problemi kalır. ülkenin kurtuluşu bu vatan hainlerinin başlarının tekrar tekrar ezilmesi ile mümkün olacaktır.
Haydi Endustriyel Futbol iş başına... Gün senin günün...
Unutmamalıdır ki;
Bu ülkede şampiyonluk maçından sonra sahaya girilip güvenlik gücleri ile çatışıldı ve bu yetmedi dışarıda Polis’le savaşıldı ve benzinlik yakıldi. Bugünde sahaya yüzlerce taraftar girerek futbolcuların hayatlarını tehlikeye attı.  Bu yapılanlar sonunda bir kişi bile hapis yatmadı. Bugünkilerden sonrada kimse ceza almaz.
AMA
UEFA ve FİFA’ya mektup, fax, ve emailler atarak hak arayan Trabzonspor taraftarı VATAN HAİNİ ilena edildi.
Onun içindir ki ben ve benim gibi TS gönüllüsü insanlar şikeyi temizlememeyi kendine görev edinen meclisin, doping engellememeyi kendisine görev edinen bir Spor bakanının yanında VATAN HAİNİ olmaktan GURUR duyuyor.
Yaşasın vatan!!!