Bu yıl 6.’sı düzenlen ‘Yaz Futbol Okulu’nun açılışı gerçekleştirildi. 8-12 yaş grubu toplam 110 çocuğun kayıt yaptırdığı ‘Yaz Futbol Okulu’ 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Okula kayıt yaptıran çocuklar antrenmanlarını görevli antrenörler eşliğinde ASKF Tesisleri’nde yapacak.

“VEFA ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER”

Yaz Futbol Okulu’nun açılışında konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çocukların tatillerini güzel ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri için yaz futbol okulu düzenlediklerini belirterek, “Bu sene Yaz Futbol Okulumuzu şehrimizin spor hayatına çok değerli katkılar sunan, değerli mesai arkadaşımız, yazarımız, düşünürümüz,  Trabzonspor konusunda duyarlılıklarıyla tanıdığımız Cevat Ocak’ın anısına düzenliyoruz. Kıymetli yavrularımızın yaz tatilini hem bedeni hem de fikri olarak güzel süreçte değerlendirmeleri adına okulumuzun açılışını yapıyoruz. Merhum mesai arkadaşımız Cevat Ocak’ı ailesiyle birlikte bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz. Vefa çok önemli bir değer, onu gösterebilmek lazım, yaşarken de gösterebilmek lazım. Ama aramızdan ayrıldıktan sonra göstermek de çok anlamlı oluyor.” diye konuştu.

“ÇALIŞIRSANIZ BU İŞ OLUR”

Belediye olarak düzenledikleri birçok etkinliklerle çocukların sosyal, sportif yaşamlarına ve eğitimlerine katkı sağladıklarını dile getiren Başkan Genç, “Belediye olarak pandemiden sonra çocuklarımızın yaz tatillerinde yalnız bırakmayalım istedik. Bir araya gelsinler istedik.  Bir taraftan tatillerini yapsınlar ama bir taraftan da spor yapsınlar istedik. Trabzon denince akla futbol geliyor. Kursumuza 110 öğrenci kayıt yaptırdı. Bir ay süresince okulumuz devam edecek. İnşallah gelecekte Trabzonspor’a buradan aday çıkar. Çalışırsanız olur bu iş. Kıymetli velilerimize, ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Emeklerine sağlık. Çocuklar gözümüzün nuru… Biz de hem sosyal yaşamlarına, hem spor yaşamlarına,  hem de eğitimlerine düzenlediğimiz birçok etkinlikle katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın fikri, zihni ve bedensel gelişimi hepimizin sorumluluğunda. Yerel yönetimler olarak bizim daha çok sorumluluğumuzda… Çok şükür ki, Allah nasip etti bu yılki yaz okulumuzu Trabzonsporumuzun 8. şampiyonluğunun senesinde açıyoruz. İnşallah 9., 10. ve diğer şampiyonluklarımız sizlere nasip olur. Yavrularımız, hocalarımız ve ailelerimiz için hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim