Yeni Malatyaspor müsabakası önceden de belirttiğim gibi çetin geçti. Lige hazır iki takımın mücadelesi nefes kesti. Müsabaka da Trabzonspor oldukça yorgun gözüktü fakat elinden geleni de yaptı.  Bu maçta gördük ki ev sahibi ekip öyle ya da böyle golü buluyor fakat savunmadaki sıkıntısı hala devam ediyor. Uğurcan yine göremediği bir topta golü yedi, bu sorununa bir an önce çözüm bulmalı.

 Savunmada sıkıntı var dedim ya, bunun temel sebebi takıma katılan yeni transferlerin hazır olmaması. Ne kadar süreceği de belli olmayan bu durum Trabzonspor’u karamsarlığa itebilir fakat erken form tutmaları halinde  zirveye de ortak olabilir

Başkan Ağaoğlu’nun maç sonu transferle ilgili açıklamasından ısrarla beklenen 6 numarayı almayacağını anladım. Bence başlamış olduğu işi bitirmeli. Belli ki Trabzonspor güç bela kazanıyor, alması için illa bir yerde patlamasına gerek yok, sonraki Vah’lanmanın faydası olmaz.

Malatya maçı çantada keklik olmadı. Trabzonspor bunun gibi birçok zorlu maça çıkacak, çetin ekiplerle karşılaşacak, her maçını da bu şekilde kazanamayabilir. Zorlandığı bir gerçek. Takımın rahatlaması için hem yeni transferlerin bir an önce hazır hale gelmesi hem de 6 numaranın alınması lazım. 

Karadeniz kaplanlarını bu hafta biri zor  iki maç bekliyor.   AEK’yı saf dışı bırakır bırakmasına da Fenerbahçe maçında neler yapabileceği kestirmek zor. Belli ki Fırtına haftada 2 maçı kaldıramıyor. Bu nedenle Ünal hoca AEK karşısında kozlarını dinlendirmeli. Muhtemelen de öyle yapacak. Şayet Sturrigde’de hazır olursa Fenerbahçe maçı da alınabilir.