Yozgat Kamil Kılıçarslan Amatör Küme Futbol Ligi B grubunda mücadele verecek olan İl Özel İdarespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Abdurrahman Doğan gözetiminde Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli parkında sezon hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekip 10 günlük birinci kamp dönemini Çamlık’ta yapacak. Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin bir açıklama yapan Teknik Direktör Abdurrahman Doğan 20 Eylül itibari ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Doğan,"Takımımızda birlik beraberlik ve kaynaşma üst düzeyde. Geçen yıl bir kaç futbolcu arkadaşımı ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Eksik gördüğüm mevkilere bir kaç transfer yapacağız. Lig maçları 27 Ekim’de başlıyor. Bu süreye kadar sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Hazırlık kampında 3 hazırlık maçı oynayacağız. İl Özel İdarespor Kulübü olarak hedefimiz ilk olarak Play-Off’a kalmak ve şampiyonluğa ulaşmak. Bunu başaracak güçteyiz. Takımıma güveniyorum. Bu yıl futbol severler genç mücadele ve asla centilmenlikten ödün vermeyen bir takım izleyecek. Amatör kümede mücadele verecek tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İl Özel İdarespor Kulübü başkanı Erol Toraman da İl Özel iİarespor kulübünün hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Toraman,"Takım teknik direktörü Abdurrahman Doğan’ın raporu doğrultusunda Sorgun Belediyespor’dan forvet Samet Alpkirişci, Çamlıkspor’dan forvet Cihan Berat Fidancı, Yozgat Belediyespor’dan orta saha Emre Yeşilyurt, Sorgun Belediyespor’dan kaleci Abdullah Tuna, Bozokspor’dan stoper Necdet Can Yücel, kaleci Hanifi Ceyhan ve stoper Buğra Bulut’u renklerimize bağladık. Bir kaç futbolcu daha almayı düşünüyoruz. Takımımızın sezon hazırlıkları başladı. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız." diye konuştu.
Kaynak: iha