Ligimize verilen zorunlu ara sonrası önce İzmir deplasmanında Göztepe’yi güzel bir futbol performansıyla ekarte edip “ Ziraat Türkiye Kupa Yarı Final “ rövanş karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi farklı bir skor ile yenerek rakibini Kupa dışına atmayı başardı ve bir başka deyişle adını Türkiye Kupasında finale yazdıran Trabzonspor’u tebrik ediyorum..

Hüseyin Cimşir ve öğrencileri sahiden de son yılların en değerli futbol performanslarından birini sergiliyorlar hiç kuşkusuz..

Sosa Aranıyor;

Şu bir gerçek ki Sosa’sız Trabzonspor, susuz ve kurak bir yaza benziyor..

Lakin Trabzonspor bir hedefe daha doğrusu şampiyonluk yolunda yakaladığı inanmışlık ikliminde yüreği ve inadıyla şimdi Kupada da vuslata göz kırptı..

Kolay değil, zorlu lig yarışında ve malum şartlardan dolayı futbolcu sağlığı ve bu doğrultuda herkesin form durumundan maksimum seviyede fayda sağlamak isteyen Hüseyin hocanın plan ve stratejisinin sekteye uğramaması elzemdir..

Nazar Değmesin;

Sahiden de Trabzonspor bu sene taraflı tarafsız herkese parmak ısırtan altın  bir çağ yakaladı. İnşallah bu çizgide devam edip o çok beklenen ve özlenen şampiyonluk  elde edilecektir..

Sonuç itibariyle, kaptan Sosa’nın dümene geçip Trabzonspor’u hak ettiği yerlere getireceği bütün bordo – mavili gönüldaşların beklentilerinin anahtarı olacaktır..

Bu akşam özelinde Uğurcan’dan Ekuban’ a, Huseyni’den Sörloth’a, yedek ya da as herkes öyle güzeldi ki, takımını oynamayacağını bildiği halde bu kritik süreçte bile yalnız bırakmayan kaptan Sosa..

Hepiniz öyle güzel öyle Trabzonspor’sunuzki...

Yirmi Üç yıl sonra İstanbul’da Fenerbahçe’yi yendiniz ve bir tarihi tozlu sayfalara bıraktınız..

Yüreğinize sağlık...