Napoli karşısında daha ilk maçtan tur şansını kaybeden, Trabzonspor şubat ayı ortasında hedefsiz kalan Trabzonspor ligde 5 maçtır kazanamayan Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Bu sezon deplasmanda sadece bir maç kazanabilen Trabzonspor yine hastalığına yenik düştü ve son dakikada Scarione'nin savunmaya çarpıp ağlarla buluşan golüyle yine 2 puanı gurbette bıraktı.

Ersun Hoca bence bu sezon en iyi kadroyla maça başladı. Maçın ilk yarısında az pozisyon buldu ama rakibine pozisyon vermedi. Neticesinde bu sezon en iyi yaptığı işi duran toptan gol bulmayı yine başardı. Golün santrası bile yapılmadan 2 takım soyunma odasına gitti. İkinci yarı ise zaman zaman Kasımpaşa baskılı oynamaya çalışsa da ilk yarının kopyası oldu. Bu sefer son dakikada golü bulan Kasımpaşa oldu. Bu golden önce Ersun Hoca Constant Uğur değişikliğine gitti. Bana göre kaybedilen 2 puanın en büyük nedeni buydu. Çünkü Constant Trabzonspor’a transfer olduğu günden beri en iyi futbolu oynadı. Belki yine çok top kaybetti ama çok mücadele etti ve takımın sıkıştığı zamanlarda topu ayağında tutup risk aldı. Onun çıkmasıyla orta alan boşaldı. Bu hamle belki de maçın kaderini belirledi.

İki takımdaki kaliteli ayakların sonuca ve oyuna etki etmekten uzak olması, oyuncuların mücadeleden kaçınmaları, teknik direktörlerin oyuna müdahale şanslarının kısıtlılığı, pozisyonu az, takım oyunundan uzak ve iki takımın da işine yaramayan bir sonuç ortaya çıkardı.