Ne maçtı ama..Adeta öldük öldük dirildik..Bu tip maçlarda skoru koparmak esastır ...3 puanı aldın yola devam..Öncelikle ilk yarı sonunda AVCI ve takımı yerden yere vuran taraftarımız için Rabbim bize sabır versin... Allah rızası için izlemeyin siz maç falan!

AVCI, Dorukhan ve Baka’yı belli ki kademe oyuncusu olarak başlatmış ve yine o kadar haklı çıktı ki. Hocam son sözümüz yine iyi ki bizimlesin olacak!!!

Geçen haftalar da Koita’yı yine yerden yere vuruyordu bizim bazı çok bilmiş taraftarlarımız. Bugün ki asistinden dolayı değil, Trabzonspor’un topçusu olduğu için de değil ama Koita son oynadığı maçlar da elinden geleni yaptı bugün de galibiyetin bana göre baş mimarlarından oldu. 

Bu galibiyet de her zaman ki gibi öncelikle AVCI’ya yazar. Bütün gücü ile oynayan ve bizi yine, yeniden güldüren takımımıza sonsuz teşekkürler.

Siz nato kafa olsanız da ( ilk yarıyı esas alıp Avcı hocamızı yerden yere vuranlar sözüm) olacaksak eğer AVCI ile olacağız!.
Avcı 70 dakika oyunu etüd etti,sabrın selamet olduğunu bize ders niteliğinde anlattı ve iki adam sokarak avını gafil avlad...Golleri Cornelius,taktiği Avcı ve kilidi Koita nın çabaları açtı.Koita'yı da es geçmeyelim..
Bir parantez de Altay'a..
Altay'ın içine Barcelona kaçmış gibi oynuyor bugüne kadar ki maçlarınızı böyle oynasaydınız ilk 5 e girerdiniz. Biraz tecrübe biraz şans zor bir maçta 3 puan tebrikler bu galibiyet Başakşehir maçı öncesi çok iyi oldu. Başakşehir maçını da kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Büyüksün Trabzonspor!!!
Hiçbir oyuncuyu ayırmıyorum. TS canıyla dişiyle mücadele ederek oyunu aldı. Bu baştan aşağı bir klüb başarısı…Başkan ve yönetim, teknik heyet ve oyuncular, camia herkese tebrikler…devam…3-5 yıl üst-üste şampiyon olalım ama önce bu yıl çok önemli.
İlk yarı kötü yorum yapanlar lütfen yorum yapmasın ..iyi gün dostları sizi...Bize bu keyfi ve mutluluğu yaşatan şampiyon takımımıza binlerce kez  teşekkür ediyorum .