Salgın hastalık nedeniyle uzun süre ara verilen süper lig de takımların performansları form durumları çok merak ediliyordu. Oyuncuların virüs ten önceki performansları ile şimdiki performansları arasında bir fark açık olarak görülüyor ancak hakemlerin performansları hiç değişmemiş bakış açıları da aynı. 

Zorlu center da başlayan süper lig macerası Zorlu karşılaşmalarla beraber hakemlerin Zorlu kararlarıyla birlikte bir teknik direktörün dediği gibi bu lig çok Zorlu geçecek ..

Karşılaşmaya gelecek olursak; Sosa' sı olmayan bir kadroyla 16.dakika da deplasmanda öne geçiyor, Trabzonspor adına herşey yolunda giderken çok ucuz ikinci sarı kart ve kırmızı kart ile Trabzonspor un gardını düşürüp rakibi karşısında 50 dakika eksik oynamasına sebep oluyorsun. Yetmiyor Da Costa ile Gremio arasındaki tartışmaya açık ama basit bir penaltı veriyorsun. Peki o penaltıyı başka bir maçta verebilirmisin? 

Lütfen kendinizi bu kadar alçaltıp rezil duruma düşürmeyin?.... 

Nwakaeme' nin oyundan çıkması tartışılabilir ancak Guilherme nin kırmızı kartı planları bozmuş olabilir, Sosa nın olmadığı bir karşılaşmada takımın ne kadar zorlandığını gördük, Takım olarak Trabzonspor çok iyi olmasa da Novak ve Pereira daha iyiydi. 

Geriye kalan yedi haftada Hüseyin hocayı eleştirip yerden yere vurmanın anlamı yok taraftarlar da böyle gereksiz davranışlara girmemeli, Hüseyin Çimşir hata da yapabilir yanlış oyuncu tercihi de, bu lig bu hocayla bitecek bunu da idrak etmek lazım. Hem kenetlenme lazım deyip hem de yersiz ve gereksiz ağır eleştiri iyi niyetle çelişir. 

Teknik heyet ve oyuncular geri kalan maçlar için çok ciddi hazırlanmalılar, bilmeliler ki Göztepe maçındaki hakem faktörleri bundan sonraki maçlar için daha da etkin olacaktır.