Süper Lig'de heyecan dorukta! Bugün, Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Maç öncesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Avcı, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün oynayacağımız maç öncesinde Hüseyin'in aşil tendonunun kopması çok talihsiz bir olay. Fernandez, ilk kez 11'de sahaya çıkacak. Ayrıca, alt yapıdan 5 oyuncu daha takıma dahil ettik. Bu oyuncular daha önce tanıdığımız isimlerdi ve bugün bizimle beraber olacaklar. Onlara yardımcı olmaya çalışacağız, onlar da bize yardımcı olacaklar. Yaşadığımız bu sancılı geçiş dönemini atlatmak için maç kazanmamız gerekiyor. Geçmişte de bu tür şeyler yaşandı. Bugün sahada Trabzonspor formasını giyen oyuncuların performanslarının değerini göstereceğine inanıyorum. Maça zihinsel olarak hazırlandık ve dinlendik. Sahada organizasyonlu bir takım olacağız" dedi.

Avcı, rakipleri Kasımpaşa'nın da kadro sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Rakibimizin de 3-4 önemli konu başlığı var. En çok gol atan 3. takım, en çok gol yiyen 3. takım, en fazla şut atan ve en çok şut attıran takım. Savunmasını öne kuran bir takım. Bu durumun avantajları ve dezavantajları var. Detaylı bir şekilde hazırlandık. Hedefimiz Avrupa Kupaları'na gitmek. Bugün kazanarak puan farkını 4'e çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü, oyuncu rotasyonunun sınırlı olduğunu belirterek, "Denswil'i de inşallah kullanmayız. Haftayı çalışarak geçirir, hafta sonuna daha sağlıklı hazır oluruz. Umarım kazanan taraf oluruz ve haftaya moralli başlarız" ifadelerini kullandı.