İnsanların çoğu durumda psikolog kapısını çaldığı bilinmektedir. Özellikle bu konuda güvenilir adreslerin daha çok ziyaret edildiğini söylemekte yarar vardır. Tabi böyle ciddi bir konuda alınan desteği doğru kişi olması önem arz etmektedir. Bu yüzden akla gelen en önemli ismin Aslıhan Bereketoğlu olduğunu söylemek yanlış olmaz.

 Üstelik hem klinik hem de online ortamda destek alma fırsatı bulunmaktadır. Böyle bir imkan için uygun fiyatlar sunulması ise ayrıca önemli görülmektedir. Ayrıca sonuçların sağladığı yararlar neticesinde hayatınız daha çok anlam kazanacaktır. Bununla birlikte kliniğe aile ve çift terapisi için talebin oldukça fazla olduğu söylenebilir.

 Aile ve Çift Terapisi Ne Anlam İfade Eder?

 Aile ve çift terapisi; eş, çocuk veya başka aile bireyleri ile yaşanan anlaşmazlıkları kapsar. Bu anlaşmazlıkları çözmek isteyen kişiler psikolog yardımı almayı talep ederler. Talep edilen bu yardıma terapi yaparak destek verildiği görülmektedir. Üstelik terapi boyunca kendinizi ve ailenizi daha yakından tanımaya başlayabilirsiniz. Zaten bu tedavinin amacı aile olmayı ve sağlıklı bir yaşama geçmeyi sağlamak olarak bilinir.

 Psikolog Aslıhan Bereketoğlu eşliğinde aile ve çift terapisi başarılı bir süreç şeklinde karşımıza çıkar. Özellikle herkesin bu tedavi yolundan destek alarak hayatını anlamlı kılma şansı vardır. Üstelik aile ilişkileri düzelince ortaya güzel sonuçlar çıkacaktır. Herhangi bir ailesel sorun yaşayan herkesin adresi https://aslihanbereketoglu.com/ olmalıdır. Son derece rahat bir terapi ortamında rahatlama hissetme şansı yüksektir.

 Aile ve Çift Terapisinin Süreci Nasıldır?

 Aslıhan Bereketoğlu'nun her soruna göre belirli bir program uyguladığı bilinmektedir. Bu program için seans sayıları belirlenir. Tabi seans süreleri her danışana göre değişiklik gösterebilir. Bundan dolayı sürecin birazda kişilere bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Tabi aile ve çift terapisi için uzman psikoloğa açık sözlü olmak gerekir. Her şeyi olduğu gibi anlatarak daha başarılı bir destek alabilirsiniz.

 Aile ve Çift Terapisine Kimler Katılabilir?

 Öncelikle aile ve çift terapisi için belirli bir kriter yoktur. Bu konuda önemli olan aile içerisinde yaşanan olumsuzlukların çözümüne kavuşma isteği şeklinde karşımıza çıkar. Ortaya çıkan bu olumsuzlukların çözülmesi için profesyonel bir psikolog desteği gerekir.

Vozol Likit Vozol Likit

 Özellikle aile içerisinde huzurun olmasını sağlamak Aslıhan Bereketoğlu'nun yardımıyla mümkün olabilir. Arzu eden herkesin aile ve çift terapisi konusundaki destek alma imkanı bulunmaktadır. Aile ve çift terapisine başvuran kitle genelde şöyledir;

 - Aile ilişkilerinde kopukluk bulunanlar.

 - Eşiyle anlaşmazlık yaşayanlar.

 - Çocuğuyla sorunu olanlar.

 - Evlilik öncesinde partneri ile arasında anlaşmazlık çıkanlar.

 Aile ve çift terapisinin yararlarını uzun vadede görmek mümkündür. Bu yararların en önemlisi ise aile ilişkilerinin düzelmesi şeklinde karşımıza çıkar. Ayrıca aile yapısından çatlaklık olmasının ilerleyen süreçte daha büyük sorunlar çıkarma şansı bulunur.

 Bu durumun fiziksel zararları yanında psikolojik yönden de olumsuzlukları olacaktır. Bundan dolayı en kısa süre içerisinde Aslıhan Bereketoğlu'ndan destek alarak sorunun çözümüne gidilmesi tavsiye edilir.