Trabzon Uzungöl'de horonlu HES protestosu Trabzon Uzungöl'de horonlu HES protestosu

Akçaabat Sahil Parkı yenilenerek hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, kentin ve ilçenin yeni bir değer kazanması sevindirdi.

Trabzon şehrinin doğal güzellikler bakımından en popüler ilçelerinden biri de Akçaabat.

Akçaabat Belediyesi tarafından yenilenen Sahil Park, yeniden halkın kullanımına açıldı. Dün açılış töreni gerçekleşen Akçaabat Sahil Parkı önünde çok sayıda vatandaş da yer aldı. Açılış konuşmasını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen yaptı. Şen, Akçaabatlıların kullanımı için bu sahil parkını yeniden hizmete sunabildikleri için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şen, parkların şehirde binalar arasında sıkışıp kalan vatandaşlar için çok önemli doğal değerler olduğunun altını çizdi. Yeşille mavinin, insanla denizin buluşma noktası olan Akçaabat Sahil Parkı'nda ilçe halkının daha kaliteli ve güzel zaman geçirebileceklerinden bahsetti.

Akçaabat'ın, Trabzon'un en büyük ikinci ilçesi olduğunu hatırlatan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü ise, sahil parkının yenilenen çehresiyle daha modern ve fonksiyonel bir hale geldiğini, Akçaabat'ın gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi'nce hayata geçirileceğini ifade etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçede önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalara dair bilgiler verdi. Trabzon halkına seslenen Ekim, halkın değerlerine değer katacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Ekim, ilçeyi her anlamda desteklediğini için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Şen ve emepi geçenlere teşekkür etti. Törende Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından halk oyunları oynandı ve açılış kurdelesi kesildi.

Editör: Didem Bektaş