Bu sezon özellikle PTT 1.Lig’de ilk sezonunu geçirmesine rağmen ligi üçüncü sırada tamamlayan Bordo-Mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bordo-Mavili ekipteki futbolcular da bir anda tüm üst düzey takımların ilgisini çekti. Trabzonspor, Fatih, Yusuf, Caner ve Abdulkadir’i renklerine bağlayacak.

Bursa Ve Sivasspor İstiyor

Mehmet Kuruoğlu, Göksu, Kadir, Gökhan gibi oyunculara da bir çok Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig takımlarından teklif var. Ancak Bordo-Mavili yönetim, gelecek vaat eden bu oyuncuları bünyesinde barındırıp yeni sezonda da hem Trabzonspor’a futbolcu yetiştirme hem de yarışmacı kimliği ile mücadelesini sürdürmek istiyor. Ancak bu oyuncular konusunda yine son kararı Trabzonspor yönetimi verecek.

Bu sezon özellikle sağ bek, stoper, sol bek gibi mevkilerde görev yapan Mehmet Kuruoğlu, tam bir joker oyuncu görevi üstlendi. Mehmet Kuruoğlu ortaya koyduğu performansla Sivasspor ve Bursaspor’dan teklifler geldi. Aynı şekilde Göksu ve Kadir Keleş’i de Spor Toto Süper Ligin yeni takımı Çaykur Rizespor renklerine bağlamak istiyor.