Trabzonspor’un yıldız orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenilirken Fenerbahçe maçı merak konusu oldu.

Trabzonspor’un yıldız orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Ancak bu durum Bakasetas’ın kaçıracağı tek maç olmayacak.

Sol kasık bölgesinde yaralanma tespit edilen Bordo – Mavili oyuncu, Pazartesi günü Trabzon’a gelecek. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın dün yaptığı açıklamaya göre oyuncunun sahalardan 4 hafta uzak kalması bekleniyor. Ancak Bakasetas’ın hırsı bu süreyi daha kısa bir zamana da indirebilir. 

Buna göre Bakasetas, Trabzonspor’un Alanyaspor maçının yanında Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını da kaçırma tehlikesi var.

Trabzonspor için zirveden uzaklaşmamak adına bir anlamda kader maçları olacak olan bu karşılaşmalarda Bakasetas’ın yokluğu, bordo – mavililerde can sıkıyor… 

Başkan Ertuğrul Doğan Onuachu İçin İstenilen Flaş Rakamı Açıkladı Başkan Ertuğrul Doğan Onuachu İçin İstenilen Flaş Rakamı Açıkladı

Bakasetas, bordo – mavililerde bu sezon defans bölgesine daha yakın oynamasına rağmen 8 maçta 3 gol, 1 asistlik peformans üretti.