Trabzonspor İstanbulspor Maçı Muhtemel Kadroları Trabzonspor İstanbulspor Maçı Muhtemel Kadroları

Trabzonspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Başkan Ertuğrul Doğan,"İlk geldiğim gün söz vermiştim. Tüm gerçekleri paylaşacağım diye. Başkanlarımız burada gündeme gelen her konuda atılan paralarda atılan imzalarda kendileriyle buluştum tüm belgeleriyle kendilerini bilgilendirdim. Sakladığımız herhangi bir durum yok. Oturduğumuz her yerde arayan soran herkese açık ve keyifle cevap veriyorum. 38-40 milyon TL anıt parası toplandı. 19-20 arasında katılım oldu. Büyük kısmı şahsım ve bir arkadaş tarafından yapıldı. 18-19 kişinin isminin olacağı bir anıtın yapılacağı mantıklı durmadığı için yeniden bir planlama yapıyoruz." İfadelerini kullandı.

Kartal arazisinin satın alınması ve projesinin geliştirilmesiyle alakalı olarak,"haftaya bize bilgi verecekler. Mülkü Trabzonspor'a kazandırdıktan sonra Emlak Konut ile anlaşıp borçları ödenebilir hale getireceğiz." Dedi.
 

Başkan Doğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Uçurumun kıyısındayız"
"Göreve geldiğimiz Mart 2023'ten bu yana tüm çalışmalarımızı paylaştık. Ben ve arkadaşlarım, Trabzonspor'un ekonomik anlamda güçlü kalması gerektiğini biliyoruz. Camia olarak şampiyonluğun Trabzonspor için bir gelenek olduğunu da biliyoruz. Ekonominin en önemli konu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Trabzonspor'dan gurur duyulması için faaliyetler sürdürmekteyiz. Türk futbolunda artık deniz bitti, uçurumun kenarındayız."

"Yayın ihalesini yukarı çekmeye çalışıyoruz"
"Naklen yayın ciddi anlamda düştü. Bir deplasmana gittiğimizde gidiş geliş masraflarının dahi karşılanmadığını görüyoruz. Play-off gibi birçok sistem konuşuluyor. Bunların konuşulmasının asıl sebebi 90 milyon dolar seviyelerine düşen naklen yayın geliri, 200-250 milyon dolar seviyelerine çekebilmek. Bu başarılabilirse büyük iş olur."

"Torpili kaldırdık"
"Altyapıda torpil işini kaldırdık. Bunu açık yüreklikle söylüyorum."

"25 milyon euro daha sponsorluk geliri koyacağız"
"8 ayda kulübün kasasından çıkan toplamda 90 milyon Euro'luk bir ödeme yaptık yönetim kurulu olarak. Bu ödenen 90 milyon Euro'nun yaklaşık 70 milyon Euro'su sponsor geliridir. Ocak ayı sonunda da yeni bir sponsorluk ile kasaya 25 milyon Euro daha sponsorluk geliri koyacağız. Kartal projesi hariç."