Özgür Özel Trabzon mitinginde dikkat çeken açıklamalarda bulundu Özgür Özel Trabzon mitinginde dikkat çeken açıklamalarda bulundu

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Of ilçesini ziyaret etti. İşte, Saral'ın açıklamaları.

Gelecek hafta sonu yerel seçim için Türkiye sandık başına gidecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayları da kent genelinde tüm ilçe, mahalle ve köyleri tek tek ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor. CHP'nin Trabzon adayı Hasan Süha Saral da dün Of'taydı.

Of Belediye Başkan adayı Halil Saral, il ve ilçe yönetiminin de kendisine eşlik ettiği ziyaretlerde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Of'un sorunlarına değinen ve onları çözmek için çalışacaklarının sözünü veren Saral, "Of'tan Beşikdüzü'ne kadar çay tarımını destekleyecek, çaya hak ettiği değeri vereceğiz" şeklinde konuştu.

Türk Çay Değer Zincirinin İhracat Odaklı Organik ve Sürdürülebilir Dönüşümü Projesi de dahil organik siyah çay üretimi ve üreticilere gerekli eğitimlerin verilmesi de planlar arasına dahil edildi.

Hasan Süha Saral, yeşil bir Trabzon için harekete geçeceklerini, doğaya ve çevreye saygı duyulması gerektiğini ifade etti. Suyu ucuzlatacaklarını, su zengini bir kentte halka suyu uygun fiyatlarla temin edeceklerini açıkladı. İsrafı engelleyeceklerini, verimi artıracaklarını, kirli suyun temizlenmesi için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Hasan Süha Saral, iftar sonrasında Oflular Derneği’ne giderek ve Faroz’a ziyaretlerde bulunarak, programını sonlandırdı.

Editör: Didem Bektaş