CHP Trabzon üyeleri 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalara Ortahisar ilçesinden başladı. İlk durak Ortahisar Başkanının makamı oldu.

2023 yılının son günü CHP Trabzon Ortahisar ilçesinde seçim çalışmalarına start verdi. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya ve Ortahisar ilçe yöneticileri bugün çeşitli görüşmeler yaptı. İlçenin İncesu, Gözalan, Kutlugün ve Kavak mevkiinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Ortahisar yöneticileri şunları belirtti.

Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu

Değirmendere Vadisi'nin Ortahisar Belediyesi sınırları içerisinde bulunan mahallelerin yıllardır ihmal edildiğini, belediye ve hükümet tarafından hak ettiği yatırımları almadığını belirten Ahmet Kaya, bölgenin sorunlarına değindi. Kentin güneye doğru büyümesinin şart olduğunu ifade eden Kaya, Ortahisar Belediyesi'ni CHP olarak kazandıklarında tüm vatandaşlara tam kapasite hizmet vereceklerinin sözünü verdi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ise, seçimi kazanırlarsa Ortahisar halkının hak ettiği belediyecilik anlayışını ilçeye getireceklerini söyledi. 31 Mart seçimlerinde CHP olarak Ortahisar Belediyesi'ni kazanacaklarını ve başkan adayı Ahmet Kaya'nın verdiği güvenin kendilerine de güç verdiğini sözlerine ekledi.

Editör: Didem Bektaş