31 Mart yerel seçim öncesi siyasi partiler ittifak ve işbirliği anlaşması yapıyor. CHP ve Saadet Partisi Trabzon için bir karara vardı.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde işbirliği ve ittifak konusunun hatırlatılması üzerine, önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Bak, iktidarın kötü bir yönetiminin olduğunu, buna rağmen halen Trabzon gibi Karadeniz Bölgesi'ndeki birçok şehirde insanların AKP'den vazgeçmekte zorlandığınıve seçmenin direnciyle karşılaştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon Belediye Başkanı Genç’e zafer tebriği Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon Belediye Başkanı Genç’e zafer tebriği

CHP Trabzon Başkanı Bak, Trabzon'da seçmen yapısını değiştirmek adına işbirlikleri yapmanın öneminden de bahsettiği konuşmasında, olumlu dönüş aldığım partilerden bir tanesi Saadet Partisi olduğunu, birlikte hareket edebileceklerini belirtti.

Trabzon için Trabzon'da siyaset yaptıklarını, tüm partilerle görüşme halinde olduklarını, geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi ile de görüştüklerini ve herkesin aynı fikirde olduğunu söyleyen Bak, 15 gün içinde net konuşabileceğini ifade etti.

Editör: Didem Bektaş