En Güvenilir Bursa Haberleri En Güvenilir Bursa Haberleri

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele ederken takımın forma göğüs sponsoru olan Elazığlı iş insanı Musa Tahsin Doğan'a teşekkür mesajı yayımladı.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre: Kulüpten yapılan açıklamada, kulübe yapılan sponsorlukların kulübün geleceğe yelken açmasında büyük bir rol oynadığı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli hemşehrimiz ve saygıdeğer iş insanı, Bitexen Yönetim Kurulu Üyesi ve Open Medya Yönetim Kurulu Başkanı Musa Tahsin Doğan, takımımıza göğüs sponsoru olarak sunduğunuz maddi ve manevi destekler için derin minnettarlığımızı ifade etmek isteriz.

Bu destek, kulübümüzün daha parlak bir geleceğe yelken açmasında büyük bir rol oynamaktadır. Yerel ve ulusal sporun gelişimine olan katkınızın değeri paha biçilemezdir. Sayın Doğan, hemşehrimiz olarak gösterdiğiniz bu cömertlik ve bağlılık, topluluğumuz ve kulübümüz üzerinde kalıcı ve olumlu bir etki bırakmaktadır. Bu vesileyle, Elazığspor Kulübü adına size en içten teşekkürlerimizi sunar, iş hayatınızda başarılarınızın devamını dileriz."