Arda Kural delirdi ancak delirdikten sonra nereye gitti?

Arda Kural kimdir, Bir süredir psikolojik tedavi gören Arda Kural maddi sıkıntılar yüzünden evinden çıkmak zorunda kaldı. Arda kural hakkında detaylı bilgi... Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü için evinden hiç çıkmayan Arda Kural maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evinin bahçesinde yaşıyor. Bir zamanların yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan yakışıklı oyuncu rol aldığı çok sayıda dizi ve filmlerle genç yaşında birçok başarıya imza atmıştı. Yaşadığı Psikolojik sorunlar nedeniyle oyunculuğu bırakan ünlü oyuncu şu sıralar yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiriyor. Arda Kural Kimdir? Arda Kural'ın Hastalığı Nedir? Arda Kural Oynadığı Diziler hangileri tüm detaylar haberimizde...



Yakışıklı oyuncu Arda Kural annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evinin bahçesinde yaşıyor. Komşularının polise şikâyet ettiği öğrenilen ünlü oyuncunun zor günler geçirdiği alınan bilgiler arasında. Bir zamanlar dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile dikkatleri üzerinde çeken bu yüzdende Yerli DiCaprio olarak anılan Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Geçirdiği rahatsızlık sonucunda çalışamayan oyuncuyu şimdide zor günler bekliyor. Birkaç gün öncesine kadar annesi Gülnur Kural'la birlikte Büyükçekmece'deki bir apartman dairesinde yaşayan eski oyuncunun maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiği belirtiliyor. Yapılan iddiaya göre, evin giderlerini karşılayamaz hale gelen Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine 10 gün önce tüm eşyalarını alıp abisinin yanına taşındığı, Arda Kural'ın annesinin tüm ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemediği, evin boş dairesinde kalmaya devam ettiği öğrenildi. Geceleri de bahçedeki hamakta uyuyan Kural, garip davranışları nedeniyle komşuları tarafından polise şikâyet edildi.

ARDA KURAL KİMDİR?

Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumludur.   Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya bölümünden mezun olan oyuncu 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi almıştır. 1999 yılında kendi kurmuş olduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu ile profesyonelliğe adım atmıştır. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Dokuz Köyden Kovulmak, Ben Değil Kendim, Belirtisiz Nesneler, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol almıştır. Kral TV'de VJ. Yapmıştır.  1999 yılında ilk olarak Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçmiş ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tanınmıştır. İkinci çıkışı ise 2003'te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle olmuştur. 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni  kitlesine ulaşan Kural, en son oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamamasında dolayı çöküntüye girmiş, psikoz belirtileri göstermeye başladığından dolayı 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Genç oyuncu 21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını söylemişti. Ancak daha sonra bu kararı hastayken verdiğinden dolayı tekrar yeni bir festival filmiyle döneceğini söyleyerek kararından vazgeçmiştir.