Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'de son bölümde heyecan doruktaydı. Son bölümde Poyraz Sema'yı vurdu. Peki Poyraz Karayel'de yeni bölümde neler yaşanacak? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..
POYRAZ KARAYEL BÖLÜM FRAGMANI

Gözleri önünde Poyraz’ın Sema’yı vurduğunu gören Ayşegül’ün dünyası başına yıkılmıştır. Evde büyük bir yas havası ve pişmanlık vardır. Poyraz Ayşegül’e durumu anlatmaya çalışırken Sefer de Zafer’den Sema’nın intikamını almaya yemin eder ama Zafer’i bulamayınca namlusunun ucuna Avukat Nejdet gelir.
 
Poyraz’ın Bahri’nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer ise bunun için yeni bir karar verir. Bu sefer hedefindeki isim Savcı Kemal’in oğlu ve Ayşegül’ün hastası olan genç Oğuz’dur.  Olayı son anda haber alan Poyraz, Oğuz’u kurtarmayı başarabilecek midir? Poyraz, Sema'yı vuruyor! Sefer ise Sema'nın intikamını Zafer'in avukatından alıyor! Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!
 
 
Zafer’le birlikte görünen Sema, Bahri’nin hedefindedir. Zafer bu durumu kullanmak için Mümtaz üzerinden içinde Songül’ün de olduğu büyük bir komplo kurar. 
 
Diğer yandan Sema, Poyraz hakkındaki şüphelerini güçlendirecek delillere ulaşmıştır. Açığa çıkmak üzere olan Poyraz’ın tek şansı Sema’ya kurulan komploya katılmaktır. Poyraz için kendi canı ve Sema’nın canı arasında bir seçim yapma zamanıdır.