Lys sınavına sayılı günler kala öğrenciler ve veliler için hazırladığımız kısa sınav duaları ile biraz daha gönül rahatlığıyla sınavınıza girmiş olursunuz. Sınavda okunacak dualar ve anlamları ile birlikte hazırlamış olduğumuz duaları buradan takip edin. Kolay ve ezberlenebilir başarı duası. Sevgili öğrenciler sizler için sınava girerken okunacak kısa dualar ile birlikte sınav öncesinde ve sınav anında sıraya otururken okuyabileceğiniz ve kolaylıkla ezberleyebileceğiniz sınav ve başarı duası sizler için hazırlanmıştır.
Lys sınavına girecek öğrenciler için ruhani bir durgunluk ve sınav öncesi stres yükünüzü azaltacak ve hafifletecek olan sınav öncesi okunabilecek olan duaları sizler için derledik.

Sınav öncesinde okunacak olan dua ile sınava girerken okuyabileceğiniz dualar, Duanın başında ve sonunda Salavatı şerife yani Allahume salli ala seyyidine muhammedin ve alla ali muhammed okumak ve ilk önce tevbe çekmek yanı estağfrillah çekmek önem arz etmektedir.

Sınav öncesi okunacak olan dua okurken dikkatli olunmalıdır. Nasıl, öğle ezanı öğlen namazının kılınmasını gerektirir, onun gibi de sınava girmek, sınav duası ibadetini yerine getirme vaktinin girmesidir. Sınavı geçmekten çok, duayı içten etmek önemlidir.Bu kapsamda sınav öncesi okunacak dua sizlerle..

Değerli okuyucularımızın şimdiden sınavlarında başarılar diliyoruz. Aşağıda bulunan sınav duası okuyurak sterssiz ve kolay bir sınav geçirmenizi dilerim. Herkes başarılar