İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Uğur Aydın Başkanlığında yapılan toplantıya İl Teşkilat Başkan Yardımcıları Kadir Hatipoğlu ve Bayram Öztürk, İl Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanları ile birlikte İlçe Teşkilat Başkanları katıldı.

Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce bir konuşma yapan Aydın, Ankara’daki saldırıyı şiddetle kınadı. Aydın, “Terör mihraklarının ülkemiz üzerinde oluşturmaya çalıştıkları ‘Terör saldırılarının her zaman olabileceği’ algısının tutmayacak.” dedi.

FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIZ

Aydın, “Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına yönelik bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Terör saldırılarından dolayı içimiz yanarken bir de içimiz de terörü bahane ederek bu saldırılarda ölenlerin sorumlusunu AK Parti gibi göstermeye çalışanları da AK Parti Trabzon Teşkilatları adına şiddetle kınıyorum. Hepimizin yüreği yanıyor ama gelecek nesillerin yüreğinin yanmaması, ülkemizin bekasının sağlanabilmesi için fedakarlık yapmaya hazırız. Terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.